Hva vi tilbyr

Oace er et et sted for å stoppe på din ferd fra A til B. Ta deg en matbit her før du drar videre til ditt endelige mål, ladde bilen eller du kan bli her for å nyte naturen, et herlig måltid og en god natts søvn.

Fasiliteter

I tillegg til overnatting og mat så har vi også andre fasiliteter å tilby. Vi har oppstillingsplass til bobiler og campingvogn inkl. sanitæranlegg og badstue. I tillegg har vi drivstoff og Elbil ladestasjon. I butikken vår er det mulighet å handle litt mat eller lokalproduserte produkter. Til barnefamilien har vi en egen snekkerbu der man kan prøve seg som snekker.

Opplevelser

Både sommer og vinter er det mange spennende aktiviteter og opplevelser som tilbys i området rundt Ifjord. På sommeren kan vi anbefale å prøve noen av de mange vandrerutene i området, eller prøve fiskelykken i innsjøene som ligger på Ifjordfjellet. På vinteren er hundekjøring eller scootertur å anbefale.

Tjenester

På Oace kan du også komme for å ha et møte med jobben eller feire sammen med venner og familie. Vi tilbyr lokale og matservering som passer for ditt arrangement.