Personvern & cookies

Vi bruker cookies / informasjonskapsler – hva er det?

Vi hos Oace tar personvern på alvor og ønsker å beskytte dine personopplysninger på en ansvarlig og sikker måte. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi samler inn, bruker og beskytter dine personopplysninger når du besøker vår nettside eller bruker våre tjenester.

 1. Hvem er ansvarlig for behandlingen av dine personopplysninger?
  Oace
  Ifjord, Fjellvåkveien 15, 9740 Lebesby
  +47 908 82 814
  booking@ifjord.as.
 1. Hvilke personopplysninger samler vi inn?
  Vi kan samle inn følgende typer personopplysninger:
 • Navn, adresse, telefonnummer og e-postadresse
 • Betalingsinformasjon
 • Informasjon om ditt kjøp og din bruk av våre tjenester
 • Informasjon om din enhet og din bruk av vår nettside eller våre tjenester, inkludert IP-adresse, nettlesertype, tidspunkt for tilgang og henvisnings-URL
 • Annen informasjon du velger å gi oss
 1. Hvorfor samler vi inn og bruker dine personopplysninger?
  Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:
 • For å kunne levere våre tjenester til deg
 • For å kunne behandle dine bestillinger og betalinger
 • For å kunne kommunisere med deg og svare på dine henvendelser
 • For å forbedre våre tjenester og tilpasse dem til dine behov og interesser
 • For å kunne tilby deg markedsføring og tilbud som kan være av interesse for deg, med ditt samtykke
 • For å kunne overholde våre juridiske forpliktelser
 1. Hvordan beskytter vi dine personopplysninger?
  Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger på alvor og har implementert passende tekniske og organisatoriske tiltak for å beskytte dine personopplysninger mot uautorisert tilgang, endring eller avsløring. Vi begrenser også tilgangen til dine personopplysninger til de ansatte som trenger denne informasjonen for å utføre sine oppgaver.
 1. Deler vi dine personopplysninger med tredjeparter?
  Vi vil ikke selge, distribuere eller på annen måte overføre dine personopplysninger til tredjeparter uten ditt samtykke, med mindre dette er nødvendig for å oppfylle våre juridiske forpliktelser eller for å levere våre tjenester til deg. Vi kan imidlertid dele dine personopplysninger med våre samarbeidspartnere eller tjenesteleverandører som trenger denne informasjonen for å kunne levere tjenester til oss eller til deg. Vi inngår alltid avtaler med disse tredjepartene for å sikre at dine personopplysninger behandles i samsvar med gjeldende personvernlovgivning.
 1. Hva er dine rettigheter?
  Du har rett til å be om innsyn i og korrigering eller sletting av dine personopplysninger, samt begrense eller motsette deg behandlingen av disse opplysning. Du har også rett til å kreve at dine personopplysninger blir overført til en annen personvernsansvarlig. Disse rettighetene kan imidlertid være begrenset av gjeldende lov eller andre juridiske forpliktelser.Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke til vår behandling av dine personopplysninger. Hvis du ønsker å utøve noen av dine rettigheter eller har spørsmål eller bekymringer om vår behandling av dine personopplysninger, kan du kontakte oss på [kontaktinformasjon]. Vi vil svare på din henvendelse så snart som mulig og senest innen 30 dager.
 1. Endringer i personvernerklæringen
  Vi kan fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen. Når vi gjør dette, vil vi publisere den nye versjonen på vår nettside sammen med en tydelig beskrivelse av endringene. Vi oppfordrer deg til å jevnlig sjekke vår personvernerklæring for å holde deg oppdatert om eventuelle endringer.

Sist oppdatert: 8. Mai 2023