Fasiliteter

Vi kan tilby oppstillingsplasser for bobiler og campingvogner inkludert sanitæranlegg og ladestasjon for Elbil. Vi har også badstue, butikk og snekkerbua for barn å leke i.

Oppstillingsplass for bobiler og campingvogner

Campingområdet ligger lunt til i skogen, i nærheten til Ifjordelva og har plass til 15 bobiler og campingvogner, både med og uten strøm. Vi har også sanitæranlegg, sauna, drivstoffpumper i tilknytning til campingplassen.

Sanitæranlegget ligger rett ved hyttene og oppstillingsplassene for campingvogner og bobiler. Det er en viktig del av opplevelsen for de som bor der. Vi gjør vårt beste for å tilby rene og godt vedlikeholdte fasiliteter for at du kan nyte oppholdet på en campingplass. Det er en dame og herreside med dusj og toalett, samt felles kjøkken med komfyr og kaffemaskin, vannkoker og spisebord m stoler.

I tillegg har vi et vannrom for bobilgjester der de kan fylle på med vann og septiktanktømming.

 

Drivstoff og ladestasjon for Elbil

Vi har Elbil ladestasjon som befinner seg rett utenfor kafe og restauranten.

Snekkerbua

Dette er en hytte som er innredet som et snekkerverksted. Der kan barn leke og bygge og snekre. Her kan barna lære å lage et fuglehus som de kan ta meg seg hjem.

Interiørbutikk

I interiørbutikken vår har vi lokale håndverksprodukter med et lite utvalg av varer med høy kvalitet og som er lokalproduserte. Vi har blant annet pledd og sitteunderlag laget av norsk ull fra Sami Stories og ullkær fra Kari Traa.

Badstu

Å bruke badstuer har vært en viktig del av norsk kultur og tradisjon i hundrevis av år. I Finnmark er badstuer enda mer utbredt enn i resten av landet, i stor grad på grunn av kvensk og finsk innflytelse. Finner er kjent for å elske badstue, eller sauna, og det gjør Finnmarkinger også.

Foto: Jørn Tomter, NordNorsk Reiseliv