Møter og arrangement

Har du behov for et sted å møtes eller planlegger du et et jubileum, konfirmasjon eller bryllup? Da kan vi hjelpe deg med både planlegging og gjennomføring. Ta gjerne kontakt med oss så kan vi skreddersy et opplegg som passer for dere.

Møtefasiliteter

Vi tilbyr møterom med mye lys og store vinduer med fin utsikt til Ifjordelva. Vårt møterom er utstyrt med alt du trenger for å gjøre møtet ditt så vellykket som mulig. Ta kontakt med oss for en prat om hvordan vi kan hjelpe deg å skape en vellykket samling.

Arrangement og jubileum

Ønsker du å feire en spesiell anledning som et jubileum, konfirmasjon eller bryllup? Vårt lokale er det perfekte stedet for en minneverdig og vellykket feiring!

Vi tilbyr en romslig og elegant atmosfære som passer perfekt for både store og små grupper. Vårt lokale kan tilpasses dine spesifikke behov, og vårt vertskap vil sørge for at alt er tatt vare på, fra planlegging til gjennomføring.

Vi tilbyr også et bredt utvalg av mat og drikke der vi kan tilby både forretter, hovedretter og dessert eller en rikholdig buffer dersom det er ønskelig.

Vi ser frem til å være vertskap for ditt spesielle arrangement!